Σχετικά με εμάς

banner imagebanner image
 
Πολυχρονόπουλος Ηλίας
Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Πύλος
Το πρατήριο Πολυχρονόπουλος Ηλίας, το οποία εδρεύει στον επαρχιακό δρόμο Γλυφάδας – Παπούλια - Βλαχόπουλο στην Πύλο Μεσσηνίας, αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που δημιουργήθηκε πριν περίπου 25 χρόνια, έχοντας ως στόχο την άμεση και σωστή εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επισκεπτών της Πύλου με την καλύτερη ποιότητα καυσίμων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.
 
Στο Πρατήριό μας θα σας εφοδιάσουμε με καύσιμα αρίστης ποιότητας της εταιρίας Ελίν. Τα καύσιμα Ελίν υπόκεινται σε πολλαπλούς ελέγχους σε όλα τα στάδια της διακίνησής τους, μέχρι να φτάσουν στον καταναλωτή, προκειμένου να διασφαλίζεται απόλυτα η ποιότητά τους.
 
Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητα προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και η άμεση, σωστή και φιλική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.
 
Σε εμάς θα βρείτε ακόμα μεγάλη γκάμα λιπαντικών Ελίν καθώς και άλλων επώνυμων εταιριών αφού φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους.

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ go4more. Επίσης δεχόμαστε και την ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ της τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
 

Πολυχρονόπουλος Ηλίας
Γλυφάδα – Παπούλια - Βλαχόπουλο, Πύλο Μεσσηνίας
Τηλέφωνο: 2723041944 Κινητό: 6948184253