Συνεργείο

banner imagebanner image
 
Συνεργείο
Αυτοκινήτων - Τρακτέρ - Φορτηγών Πύλος
Στον επαρχιακό δρόμο Γλυφάδας – Παπούλια - Βλαχόπουλο στην Πύλο Μεσσηνίας, λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια, το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Π.Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε για μηχανήματα, καθώς και συνεργείο για τρακτέρ, αυτοκίνητα και φορτηγά. 
 
Στο συνεργείο μας σας περιμένει μια έμπειρη ομάδα, που θα δώσει μεγάλη προσοχή στο όχημά σας και θα σας προτείνει την πιο συμφέρουσα λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει το όχημά σας. 
 
Σε μας θα βρείτε ένα σύγχρονο σταθμό ανακύκλωσης - πλήρωσης freon A/C αυτοκινήτων καθώς και service αυτών και το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να δώσει λύση σε κάθε σας πρόβλημα.
 
Είμαστε εξουσιοδοτημένο συνεργείο τεχνικού ελέγχου μεταχειρισμένων γεωργικών μηχανημάτων από την γενική διεύθυνση περιφερειακής αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής. 
 

 

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, καθώς και η άμεση, σωστή και φιλική εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

 


Ανταλλακτικά - Μπαταρίες - Αξεσουάρ

 
Στο συνεργείο μας, θα βρείτε ακόμα μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά, μπαταρίες και αξεσουάρ για αυτοκίνητα, τρακτέρ και φορτηγά σε οικονομικές τιμές.  
 


Βουλκανιζατέρ - Εμπόριο Ελαστικών
 
Στο συνεργείο μας θα βρείτε κατόπιν παραγγελίας όλες τις επώνυμες μάρκες ελαστικών για επιβατικά οχήματα, αγροτικά, χωματουργικά, φορτηγά και άλλα ελαστικά, σε οικονομικές τιμές. 

 
Εξυπηρετούμε όλους μας τους πελάτες με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού, προσφέροντας αμεσότητα και σίγουρο αποτέλεσμα. 
 
Στόχος μας είναι η προσωπική ικανοποίηση των πελατών μας και να τους προμηθεύσουμε με ότι έχουν ανάγκη στις πιο συμφέρουσες και οικονομικές τιμές. 
 

Πολυχρονόπουλος Ηλίας
Γλυφάδα – Παπούλια - Βλαχόπουλο, Πύλο Μεσσηνίας
Τηλέφωνο: 2723041944 Κινητό: 6948184253